Stichting Liva – proWIN SWEETHEARTS

Met de proWIN SWEETHEARTS actie kunt u samen met proWIN verschillende kinderhulpprojecten steunen, waaronder Stichting Liva.

 

Waarom deze stichting? Lees hier het persoonlijke verhaal van onze consulente Lianne:

 

Op 11 april 2016 is onze jongste dochter Lieva geboren. Ze was erg ziek. Een stuk dunne darm was afgestorven, waardoor er buikvliesontsteking was ontstaan. Er volgden zware weken.

Ziekenhuis als tweede huis

Lieva lag vanaf de eerste dag op de NICU (Intensive care voor te vroeg geborenen en kindjes die ernstig ziek zijn). 2 weken na de geboorte kregen we het bericht dat Lieva de ongeneeslijke taaislijmziekte heeft. De wereld storte in. Alleen al de gedachte dat Lieva gemiddeld tussen de 30 en 40 jaar oud zou worden maakte mij ook ziek. En je dan ook nog afvragen hoe Lieva die jaren door gaat komen. Dit is een progresieve ziekte. Dat betekend dat het met de jaren erger wordt. Ook wel Cyctic Fibrosis genoemd. Afgekort CF.

Vanaf het moment dat Lieva geboren werd, werd het ziekenhuis ons tweede thuis. Je bent afhankelijk van artsen en specialisten vanaf dat moment. We hebben met ons gezin in het Ronald McDonald huis gewoond. Het was fijn om zo dicht in de buurt te zijn van je zieke kindje. Maar er komen behoorlijk wat kosten bij zoals het verblijf, de parkeerkosten van het ziekenhuis, het eten in het ziekenhuis en het op en neer rijden van thuis naar Maastricht en andersom.

Stichting Liva

We hoorden in het Ronald McDonald huis de naam van Stichting Liva vallen. Alleen al de naam trok mijn aandacht. Ik heb mijn verhaal gedaan aan Imke, de oprichtster van deze stichting. Zelf heeft ze 2 zieke kindjes en neemt alle zorg zelf op zich wat haar kindjes betreft.

We kwamen thuis met een kindje wat ziek was, en in de toekomst als maar zieker zal worden. Je weet niet hoe het allemaal verder moet. Mijn werk in de zorg en de combinatie met de zorg voor Lieva. Ik viel in een gat. Ik kreeg gratis psychologische hulp van een vrijwilliger van Stichting Liva. Er werd samen gekeken dat er een pgb budget kwam. Werken in de zorg en de zorg voor mijn kind gaat bijna niet samen. Er is wel inkomen nodig. Ook kregen we een leuk bedrag overgemaakt om wat met zijn viertjes te gaan doen wanneer het even iets beter ging. Ik stuurde dagelijks berichten met vragen en verhalen op de app naar Imke. Zij wist precies wat ik mee maakte. Dat was op dat moment alles wat ik nodig had. Begrip!

SWEETHEARTS

We zijn Stichting Liva zo ontzettend dankbaar voor alles. Daarom heb ik voor deze stichting gekozen om vanuit proWIN mee te doen aan de Sweetheart actie om een goed doel te steunen. Ik zou natuurlijk graag zo veel mogelijk hartjes verkopen. Hoe gaaf is het als ik deze geweldige stichting kan verblijden met een check ter waarde van 1000 euro of meer. Als ik het één stichting gun vanuit mijn hart dan is het Stichting Liva.

In januari ben ik gestart als consulente bij proWIN, een Duits bedrijf dat al 23 jaar bestaat. De reinigingsproducten zijn zo enorm fijn in het dagelijkse huishouden. Ik geef ongeveer 2 avonden in de week een demonstratie bij mensen thuis. Dit geeft me zoveel energie en even tijd voor mezelf. Ik kan zelf mijn tijd indelen en ik ga als de zorg voor Lieva is gedaan. En daarbij breng ik mensen, graag in contact met de producten van proWIN. Er gaat een wereld voor je open als je poetst met proWIN.

 

https://www.stichtingliva.nl

Klik hier voor meer informatie over de Sweethearts actie