Het bedrijf

proWIN Internationaal

Het familiebedrijf, proWIN Internationaal, werd in 1995 opgericht door Gabi en Ingolf Winter en Stefan Schäfer in het Duitse Illingen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende, moderne directe verkoopbedrijven in Europa, een bedrijf met visie en fabrikant onafhankelijk. Onze exclusieve en innovatieve producten worden uitsluitend via demonstraties bij de klant aan huis verkocht door onze consulenten. Daarbij is ons uitgangspunt: succesvol worden met elkaar en niet dóór elkaar. Daarnaast zetten wij ons in voor mens en natuur.

proWIN directie Verfuurt

proWIN VerfuurtIn 2000 leerde Ria Verfuurt het bedrijf proWIN kennen en al snel ontdekte ze dat dit bedrijf precies was wat ze wilde . Een fair bedrijfssysteem met perfecte carrière- en verdienstmogelijkheden .

Ria is een ondernemer met een daadkrachtige visie. Een vrouw die weet wat ze wil en dat wil overbrengen op een nieuwe generatie ondernemende mensen – en vooral vrouwen – die bereid zijn succes met beide armen te omhelzen en te delen.

In 2001 gestart als bedrijfsleiding bij proWIN heeft zij  inmiddels  samen met haar man Ton en een team van ruim 600 consulenten de Directie status bereikt.

proWIN Akademie

Gemotiveerde beginners kunnen door onze eigen proWIN Akademie kennis maken met de voordelen en toepassingsgebieden van onze hoogwaardige producten. Dit is helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Na de proWIN Akademie kunnen de deelnemers vrij beslissen of ze de proWIN kans aangrijpen en als proWIN consulent aan de slag gaan. We nemen beginnende consulenten bij de hand en steunen ze bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

 

proWIN biedt iedereen een kans en streeft voor elke consulent naar de eeuwenoude spreuk van Confusius:

“Geef mij een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken.”

Interesse in een toekomst met proWIN? Grijp dan deze kans en neem contact met ons op!