Goede doelen

“Het leven is als een boemerang,
Wie goed doet, goed ontmoet..”

Steun samen met proWIN binnen- en buitenlandse kinderhulpprojecten!

Bij de aankoop van een proWIN SWEETHEART voor €7,90 (klein) of €11,50 (groot) steunt u de proWIN stichting met €2 en daarbij verschillende kinderhulpprojecten. Bekijk hieronder twee van onze projecten. Per 250 punten krijgt proWIN Verfuurt €1000 van de proWIN om deze mooie projecten te steunen.

De proWIN SWEETHEARTS bestaan uit 3 lagen microvezels, die het hartje zo zacht en compact maken. De ene buitenste laag met lange vezels zorgt voor een perfecte reiniging. De andere kant heeft korte vezels, die gemakkelijk over het oppervlak glijden en een beter schrobeffect hebben. Beide buitenste lagen nemen veel vuil op en de binnenste laag bevordert de vochtopname. Kortom: ideaal voor onderander stoffen, afwassen, droogwrijven.

Doe iets goeds, steun deze geweldige actie en help mee kinderharten te laten stralen!

Neem voor meer informatie of een SWEETHEART-bestelling contact op via de website.
De actie loopt tot 30-4-2018

Beweegtuin voor kinderen – CWZ Nijmegen

Even geen patiënt zijn maar gewoon kind, dat vinden ze in het CWZ in Nijmegen en wij van proWIN Verfuurt erg belangrijk. Bewegen en buiten zijn is voor kinderen en zeker voor kinderen die in het ziekenhuis liggen goed voor het kind en de genezing. Het CWZ wil deze kinderen daarom deze mogelijkheid geven in een nieuwe beweegtuin. ProWIN Verfuurt steunt onder andere dit geweldige initiatief met de SWEETHEART Charity wedstrijd.

Kijk voor meer informatie op https://www.cwz.nl/vriend/doelen/beweegtuin-voor-kinderen/ 

Stichting Tante Lenie

Een ernstige of langdurige ziekte van een kind kan veel invloed hebben op het gezin. Stichting Tante Lenie zet zich voor de verbetering of het herstel van het gezinsproces en de onderlinge balans van gezinsleden om zo het hele gezin extra kracht, steun en verbondenheid te geven. Een erg belangrijk doel en daarom steunt Team Verfuurt ook dit mooie initiatief met de SWEETHEART Charity wedstrijd.

Kijk voor meer informatie op http://www.stichtingtantelenie.nl

Stichting Liva

“Op 11 april 2016 is onze jongste dochter Lieva geboren. Ze was erg ziek. Een stuk dunne darm was afgestorven, waardoor er buikvliesontsteking was ontstaan. Er volgden zware weken….”

Lees hier verder aan het persoonlijke verhaal van onze consulente Lianne.

Stichting Het Vergeten Kind

Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Daarom zet Stichting Het Vergeten Kind zich in voor deze verwaarloosde en/of mishandelde kinderen in Nederland. Helaas zijn dat er veel te veel. Ruim 100.000! Elk kind heeft recht om kind te kunnen zijn! Kijk voor meer informatie op www.hetvergetenkind.nl
Doet u mee? Mail naar prowinhulp@hotmail.com